fredag 31 juli 2009

Sommarprojekt och fyndat

Här kommer bilder på ett av mina senaste projekt och på några större fynd jag gjort denna sommar!


Jag hittade en gammal fotball/taburett/möjligtvis bönepall på Svalorna. Den tog jag med mig hem för 40:-. Visst var den charmig men tyget var smutsigt och slitet, stoppningen dammig och träet repigt. Så jag bestämde mig för att renovera den. Resultatet ser du här!
Den kommer att användas som sittpall på vår orientaliskt inspirerade lounge-balkong.Denna vackra 50-talsstol från Gärsnäs fyndade jag för en femtiolapp på "auktionsloppis"! Designers är Elias Barup. Tyvärr är den omklädd men ganska proffsigt av tapetserare. Än så länge får den vara som den är, men i framtiden kanske jag tapetserar om den igen.Denna snygging är en Stilnovo-lampa från italien. Designer okänd (någon som vet?). Den hänger provisoriskt på balkongen tills vi bytt sladd och slått ut en liten buckla.


Bonusbild på egen design. Lampa i aluminium. Skapandes under ett projekt på Lunds konst/designskola.På den där auktionsloppisen härom helgen hittade jag även denna vackra kista. Den ska få stå i vår hall och tjäna som förvaring och sittbänk!Slutligen kan jag inte låta bli att visa min lilla sommarpojke tillsammans med kusin.
Kaninbyxorna är förstås mammasydda! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar