torsdag 22 oktober 2009

Höst och (intet) nytt
Nu har det gått ett bra tag sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen.
Det beror dels på att jag varit upptagen med skolarbete vilket innefattar långa dagar i verkstaden och i datorsalen lyssnandes på en tysk som försöker lära ut illustrator. Frustration och lycka avlöser varandra med sekunders mellanrum!
Dels har jag känt mig något matt den sista tiden. Många funderingar kring liv och död snurrar och jag vet inte varför det nästan känns som en nyhet för mig, men jag har insett betydelsen av att glädjas åt varje minut vi har tillsammans. Vår tid här är ju så kort. Jag gläds och kramas med dem jag älskar, håller dem hårt.
Hösten känns tung och våt men stärker mig samtidigt och inspirerar till ett nytt sätt att se.

På balkongen står en pall och en kista och torkar, jag har satt mig ner med en kopp kaffe och färg på kläder och hår.

Ovan visar jag en bild från sonens rum. Bordet och stolen har jag själv ritat, byggt och målat. Vimplarna sydde jag här om dagen.
Eftersom vi bor i hyresrätt är golvet här plastmatta. Praktiskt men så fult! Snart kommer en stor "bilmatta" att täcka golvet så man slipper se det.

4 kommentarer:

 1. Åh så fint! =) Nu börjar det klia i pysselhänderna! *ler*
  Fast även om man bor i hyresrätt så kan man ju få lägga klickgolv. Vi bor i hyresrätt men har fria händer att fixa som vi vill, bara det blir snyggt! Har också fula platsgolv i 3 av rummen och där skulle jag vilja lägga in klick. Iofs känns det lite si och så med att lägga pengar på det då man inte äger det, men å andra sidan så är det mest för trivselns skull!

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är! Möblerna är jättefina och så lekinspirerande med hålen. Jag kan tänka mig tusen sätt som Hannes hade lekt med dem på. Var har du köpt mattan? Jag har lite dille på bollfransar just nu och hade gärna haft en sån lampa.
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Tack Sara! Det var så jag tänkte när jag gjorde möblerna! Dock har Casper ännu inte fattat grejen! :D
  Lampan är köpt på hederliga IKEA. Så bege dig dit om du vågar! Jag tror jag väntar några dagar till köerna minskat. ;)

  Jenny, klickgolv har vi faktiskt inte tänkt på. Det kanske tål att googlas! Har du några tips? :)

  SvaraRadera
 4. Snyggt att göra en gardin av lagerhaus tyget!

  SvaraRadera